Tekirdağ Emniyeti’nden Uyuşturucu Operasyonu: 1 Şahıs Yakalandı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında başarılı bir operasyona imza attı. Marmaraereğlisi İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyon sonucunda, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen E.İ. adlı şahıs yakalandı.
Yapılan aramalarda, E.İ.'nin aracında önemli miktarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ele geçirilen maddeler arasında 16 adet sentetik "Lyrica" hap, 9 fişek halinde 11,19 gram metamfetamin, 3,67 gram metamfetamin, 2,68 gram esrar ve uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5.200 TL para yer aldı.
Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde ile mücadelede kararlı bir duruş sergileyerek, sokak satıcıları ve torbacılara yönelik operasyonları aralıksız sürdüreceğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Gençlerimizi zehirleyen sokak çeteleriyle mücadeleye devam edeceğiz. Operasyonlarımız gece gündüz, sokak sokak, cadde cadde sürecektir," ifadelerine yer verildi.
Yakalanan şüpheli E.İ. hakkında yasal işlemler başlatıldı. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, operasyonlarına hız kesmeden devam edeceğini belirtti.
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın