DEMİRHAN MADENCİLİK
2024 - 19 MAYIS -1
2024 - 19 MAYIS -2

Mustafa Gündüz, Malkara Yağlı Tohumlar Başkan Adaylığını Açıkladı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Gündüz, Malkara Yağlı Tohumlar Başkan Adaylığını Açıkladı!
2024 - 19 MAYIS -5
Abone ol
Mustafa Gündüz, S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin seçimli genel kuruluna kıymetli yol arkadaşlarımın tavsiye ve talepleri ile liste kurarak katılma kararını yaptığı yazılı basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.
2024 - 19 MAYIS -6
2024 - 19 MAYIS -7

Malkara Yağlı Tohumlara Başkan Adaylığını açıklayan Mustafa Gündüz yazılı basın açıklaması yaptı.

Mustafa Gündüz yaptığı açıklamasında, “Kıymetli Basın Mensupları ve Değerli Arkadaşlar;

“Gördüğüm lüzum üzerine kıymetli yol arkadaşlarımın tavsiye ve talepleri ile S.S. 269 Sayılı Malkara Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'nin seçimli genel kuruluna liste kurup, katılma kararı almış bulunmaktayız.
Şunu herkesin bilmesini isterim ki burada asıl amaç; Malkara gibi büyük bir kooperatifin Trakya Birlik camiasında hak ettiği yerde temsil edilememesidir. Bu temsil durumu, maalesef son dönemlerde Malkara Kooperatifimizin yönetim kadrolarının dışında kalmasıyla sonuçlanmıştır. Oysaki geçmiş dönemlerde gerek yönetim kurulu, gerek denetim kurulunda görev almış abilerimiz, arkadaşlarımız olmuştur. Malkara’daki üretici ve üyelerimizin bir dört yıl daha zaman kaybetmemesi düşüncesi bizlerde hasıl olmuştur.

BİZ GÖZÜMÜZÜ TRAKYA BİRLİK İLE AÇTIK

Şunu belirtmek isterim ki; bende bu camianın içerisinde öteden beri varım. Eski bir üye olmam hasebi ile Edirne delegeliği yapmış olduğum dönemler mevcuttur.
Trakya Birlik yıllardır ürün yetiştirdiğim alış veriş yaptığım gönül bağımın hiç kopmadığı bir kurumdur. Biz gözümüzü TRAKYA BİRLİK ile açtık desem abartmış olmam.
Geçmiş dönemlerde, iki dönem muhtarlık ve iki dönem Su Birliği Başkanlığı yaptım. Şuanda bildiğiniz gibi Malkara Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığının ikinci dönemindeyiz ve halen görev süremiz dolmadığı için görevimizin başındayız.

Bu günlere gelene kadar muhtarlık yaptığımız dönemde ki hizmetlerimiz köylülerimin malumudur. Su Birliği Başkanlığımızda ki mücadelemiz ve hizmetlerimiz herkes tarafından bilinmektedir. Malkara Ziraat Odamızın yönetimimize teslim edilmesi ile geldiği yer, verdiği hizmeti bırakın bölgemizi Türkiye’de örnek gösterilir hale gelmiştir.

GÖREV SÜREMİN SONUNDA MALKARA ZİRAAT ODASINA BAŞKAN ADAYI OLMAYACAĞIM

Kıymetli arkadaşlar, ben görev yaptığım tüm kuruluşlardan hizmetimde zirvede ayrıldım. Kendi şahsi prensibimdir, hiçbir yere üçüncü defa aday olmayacağımı defaatle dile getirmişimdir. Bizleri bu noktalara, oyları ve duaları ile desteğini esirgemeyen vatandaşlarımız getirmiştir. Bu bağlamda insanlarımıza bize olan teveccühlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkesin bilmesini isterim ki; görev süremin sonunda Malkara Ziraat Odasına Başkan adayı olmayacağım. Görevde bulunduğum kurumu iyi bir noktaya getirdiğime inanıyorum. Ümit ediyorum ki, bizden sonra görevi teslim alacak arkadaşlar muvaffak ve güzel işlere imza atarlar.

Konuşmamın başında da belirttiğim gibi Trakya Birlik ile hiç gönül bağımız kopmadı. Allah nasip, kısmet eder ise kıymetli isimlerden oluşan müstesna bir liste ile seçimlere katılıp, Genel Kurulun teveccühü ile Malkara'mızı camiada temsil etmek için çalışmalarımızı yapmaya başladık. Listemiz hazır, son dokunuşları yapıyoruz. Allah nasip kısmet ederse, 12 Kasım da Genel Kurul da Üyelerimiz ile buluşmak için sabırsızlanıyoruz.

Teşekkür Ediyorum… Mustafa GÜNDÜZ…”

S.S. 269 SAYILI MALKARA YAĞLI TOHUMLAR TARIM SATIŞ KOOPERATİFİ YÖNETİM KURULU ADAYLARI:

2024 - 19 MAYIS -8

  • 1
    SEVDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tekirdağ’da jandarmadan dron destekli trafik uygulamasıÖnceki Haber

Tekirdağ’da jandarmadan dron destekli tr...

Keşan'da polis aranması olan 12 kişiyi yakaladıSonraki Haber

Keşan'da polis aranması olan 12 kişiyi y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!