© Malkara Haber © 2023

Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Tekirdağ'da seyir halinde bulunan otomobil alev alarak yandı. İtfaiyenin söndürdüğü otomobil, demir yığını haline geldi.

 

Süleymanpaşa ilçesinin Bekri Mustafa Caddesi üzerinde R.K.'nin kullandığı 34 NTJ 46 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı.

Yangını fark eden sürücü otomobilden inip, alevleri kendi imkanları ile söndürmeye çalışırken, görenler de itfaiyeye ihbarda bulundu. İtfaiye ile birlikte sevk edilen polis ekipleri caddeyi trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri aracı saran alevlere müdahale etti. Bu sırada alevler cadde kenarındaki otluk alana da sıçradı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla alev topuna dönen araç ve otluk alandaki yangın söndürülerek kontrol altına alındı. Demir yığınına dönen otomobil kullanılamaz hale gelirken, sürücü R.K. söndürme çalışmalarını üzüntü içinde izledi.

İlginizi Çekebilir

Malkara'da araç kamyonun altına girdi: 1 ölü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç kamyonun altına ok gibi saplandı. Yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti.

Tekirdağ'da milli mücadeleyi ve TBMM'nin açılışını canlandırdılar

Tekirdağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocuklar, milli mücadele ve TBMM'nin açılışının 104'üncü yılını canlandırdı. Çorlu ilçesinde ise stadyumdaki kutlamalar ilgiyle izlendi.

Tekirdağ’da lastiği patlayan servis minibüsü devrildi: 7 yaralı

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde, fabrika personelini taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada araçtaki 7 kişi yaralandı.

Tekirdağ'da 23 Nisan kutlamaları, Balkan ülkelerinden gelen çocukların katılımıyla başladı

Tekirdağ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Balkan ülkelerinden gelen çocukların da katıldığı kortej yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu.

Depremzedelerin yardım malzemelerini evine götüren emniyet müdürü, kalp krizinden öldü

Tekirdağ'dan, depremin vurduğu Gaziantep’in İslahiye ilçesine görevlendirilen, dönüşte depremzedelere dağıtılan yardım malzemelerini resmi otobüse yükleyip, evine götürdüğü gerekçesiyle tutuklanıp, yargılama sürecinde tahliye edilen 4'üncü sınıf emniyet müdürü Yadigar Işık, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Jandarma öğrenci servis araçlarını denetledi

Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından öğrenci servis araçları denetlendi.

TÜM HABERLER