DEMİRHAN MADENCİLİK

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ALPULLU’DA

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI AKŞENER ALPULLU’DA
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener Alpullu ilçesinde şeker fabrikalarının satılmasını ilişkin üreticilerle ve vatandaşlarla buluştu.

Gerçekleştirilen Şeker Mitinginde konuşan Genel Başkan Akşener; 1926 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan ve özelleştirme kapsamına alınan 14 şeker fabrikası arasında bulunan Alpullu Şeker Fabrikasını iktidara geldiğimizde sahiplerine teslim edeceğiz.

Sizlerin teveccühü ile bu fabrikayı eğer yandaşa peşkeş çekip, arazisini TOKİ dikilecekse, bu fabrikaya talip olanlara sesleniyorum. Bu fabrikayı yeniden çalışanlarına ve pancar üreticilerine iade edeceğiz ve buradan da hepinize söz veriyorum, dedi.

Daha sonra ise Akşener, Alpullu Şeker Fabrikası Müdürü Hakan Çelik’i ziyaret edip fabrika hakkında bilgi almasının ardından, Hakkari Çukurca'da Şehit düşen Anıl Yalap'ın Kofçaz ilçesine bağlı Tastepe köyündeki ailesini ziyaret etti. Şehidin Babası Elmas Yalap'a başsağlığı diledi.

Malkara İYİ Parti İlçe Başkanlığı ise yoğun katılım göstererek, Şeker Mitingine Hükümet Konağı önünden otobüs kaldırdı.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ UNUTULMASIN!Önceki Haber

DÜNYA ROMANLAR GÜNÜ UNUTULMASIN!

Yurt Dışı Hayalleri Malkara’da Sona Erdi | VİDEO HABERSonraki Haber

Yurt Dışı Hayalleri Malkara’da Sona Erdi...

Yorum Yazın

Kakava ateşi, binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
İpsala OSB’de üniversite-sanayi işbirliği protokolü
Edirne’de polis ve jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Parkta kadınların bıçaklı kavgası; 1 ağır yaralı
Orta hakemin yüzünden yumruklandığı maç tatil edildi; futbolcu gözaltına alındı
Edirne'de 90 kilo uyuşturucu ele geçirildi; 2 gözaltı
Edirne’de buğdayda pas ve septorya hastalığı belirtileri görüldü
İsrail mahkemesi, Küresel Sumud Filosu'ndan alıkonulan 2 aktivistin gözaltı süresini uzattı
İnternette tuzağa düşürdükleri kişilere şantaj yapan şüphelilere operasyonda 11 tutuklama
Bozcaada’daki konaklama tesisleri, 3 günlük tatilde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı

Başka haber bulunmuyor!