DEMİRHAN MADENCİLİK

Anne, kızını kaçıranın çalıştığı iş yerini ateşe verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anne, kızını kaçıranın çalıştığı iş yerini ateşe verdi
Abone ol
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde anne V.Ö., evlenmesine izin vermediği kızını kaçıran Vural K.'nın çalıştığı iş yerine gidip, eşyaları ateşe verdi. İş yerinde zarara neden olan alevler büyümeden söndürülürken, 3 kişi gözaltına alındı.

Çerkezköy'de oturan Vural K., kız arkadaşı C.Ö.'yü, ailesinin evlenmesine izin vermemesi üzerine kaçırdı.

Anne V.Ö., yakınları ile kızını kaçıran Vural K.'nın Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Çorbacı Sokak'ta çalıştığı ikinci el eşya satılan iş yerine gitti. Burada Vural K.'yı bulamayan anne, iş yerindekiler ile tartıştı. V.Ö., tartışma sırasında yanında getirdiği çakmak ile dükkanda bulunan kanepeleri ateşe verdi. İş yerindeki eşyalar bir anda alev alırken, içeridekiler dükkandan kaçtı, bu sırada iş yerinin de kapısı da kilitlendi. Dükkan alevler içinde kalırken, ihbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.

Bu sırada anne V.Ö., yanındakiler ve iş yeri çalışanları arasında kavga çıktı. Kavgayı engelleyen polis, annenin de aralarında bulunduğu 3 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (DHA)

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, görevinden istifa ettiÖnceki Haber

İYİ Parti Keşan İlçe Başkanı Kılavuz, gö...

Bariyerlere çarparak devrilen TIR'ın sürücüsü yaralandıSonraki Haber

Bariyerlere çarparak devrilen TIR'ın sür...

Yorum Yazın

Kakava ateşi, binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
İpsala OSB’de üniversite-sanayi işbirliği protokolü
Edirne’de polis ve jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Parkta kadınların bıçaklı kavgası; 1 ağır yaralı
Orta hakemin yüzünden yumruklandığı maç tatil edildi; futbolcu gözaltına alındı
Edirne'de 90 kilo uyuşturucu ele geçirildi; 2 gözaltı
Edirne’de buğdayda pas ve septorya hastalığı belirtileri görüldü
İsrail mahkemesi, Küresel Sumud Filosu'ndan alıkonulan 2 aktivistin gözaltı süresini uzattı
İnternette tuzağa düşürdükleri kişilere şantaj yapan şüphelilere operasyonda 11 tutuklama
Bozcaada’daki konaklama tesisleri, 3 günlük tatilde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı

Başka haber bulunmuyor!