DEMİRHAN MADENCİLİK

Yaylaköy Mahallesi Sulama Gölet’ine Kavuşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yaylaköy Mahallesi Sulama Gölet’ine Kavuşuyor
Abone ol
Malkara ilçesine bağlı Yaylaköy Mahallesinde Devlet Su İşlerinin yapacağı Sulama Gölet’i ihalesi yapılıyor.

Geçtiğimiz günlerde Malkara’ya gelen ve mahalle ziyaretleri yapan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel ile birlikte gelen İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Yaylaköy Mahallesine de ziyarette bulunarak Gölet’in ihalesinin hazırlandığını ve Ağustos ayı başında ihalenin gerçekleştirilerek sulama Gölet’inin yapımına başlanacağının müjdesini mahalle halkına vermişti.

Yaylaköy Mahallesine ait Alantarla Mevkiinde yapılacak olan sulama Gölet’i için alt yapı çalışmalarının ve sondajlamanın yapıldığını belirten Mahalle Muhtarı Hasan Arslan; “Hükümetimiz Malkara’nın birçok mahallesinde gölet çalışmasına başlamış olup, bizim mahallemize de bir gölet sözü verdiler. Devlet Su İşleri ekipleri gelip burada bir çalışma yaptı.

Setin yapılacağı yerler, çataklar, Gölet’i besleyen dereler belli oldu. Yaklaşık 50 dönümlük alan üzerine kurulacak olan sulama Gölet’imizden bin 500 dönüm alan faydalanacak. Mahalle halkı ve faydalanacak mahalleler olarak mutluyuz.” Dedi.

FirmaxTrakya
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PROJELERİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR!Önceki Haber

PROJELERİMİZ HIZLA YÜKSELİYOR!

Takla Atan Otomobilden Şans Eseri KurtuldularSonraki Haber

Takla Atan Otomobilden Şans Eseri Kurtul...

Yorum Yazın

Kakava ateşi, binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
İpsala OSB’de üniversite-sanayi işbirliği protokolü
Edirne’de polis ve jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Parkta kadınların bıçaklı kavgası; 1 ağır yaralı
Orta hakemin yüzünden yumruklandığı maç tatil edildi; futbolcu gözaltına alındı
Edirne'de 90 kilo uyuşturucu ele geçirildi; 2 gözaltı
Edirne’de buğdayda pas ve septorya hastalığı belirtileri görüldü
İsrail mahkemesi, Küresel Sumud Filosu'ndan alıkonulan 2 aktivistin gözaltı süresini uzattı
İnternette tuzağa düşürdükleri kişilere şantaj yapan şüphelilere operasyonda 11 tutuklama
Bozcaada’daki konaklama tesisleri, 3 günlük tatilde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı

Başka haber bulunmuyor!