DEMİRHAN MADENCİLİK

Doğal Afetin Yaraları Sarılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğal Afetin Yaraları Sarılıyor
Abone ol
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi dün şiddetli bir şekilde yağan ve yarım saatte metrekareye 50.5 kilo düşen yağış sonrası yaraları sarmaya başladı.

SU BASKINI YAŞAYAN EVLERDE TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Şiddetli yağış süresince ve sonrasında birçok ekibi ile sokaklarda olan Süleymanpaşa Belediyesi, yağışın ardından su basan ev ve işyerlerinde temizlik çalışması başlattı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda başvuru yapan evlerde temizlik için harekete geçildi.

DEVRİLEN AĞAÇLAR VE UÇAN ÇATILAR ORTADAN KALDIRILDI

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabahın ilk ışıkları ile birlikte aşırı yağış sonucu devrilen ağaçlar ve uçan çatıları kaldırırken Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ise aşırı yağışın izlerini silmek için bir çok noktada eş zamanlı temizlik çalışması başlattı.

ÇAĞRI MERKEZİ 7/24 TELEFONLARINIZI BEKLİYOR

Afet sonrası vatandaşlara seslenen Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, 0850 450 59 59 numaralı Çağrı Merkezi’ne yapılacak destek çağrılarına cevap vermek için 7/24 görev başında olduklarını belirtti.

EŞKİNAT: “TÜM EKİPLERİMİZ AFET ANINDAN ŞU ANA KADAR SAHADA HALKIMIZIN HİZMETİNDEDİR”

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da yaşanan afet ile ilgili bir açıklama yaparken;  “Meteoroloji verilerine göre dün gece ülkemizdeki en şiddetli yağışı kent olarak Süleymanpaşa aldı. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm ekiplerimiz afet anından şu ana kadar sahada halkımızın hizmetindedir.” ifadelerini kullandı.

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkaraspor Hentbol’da 2’nci Lig’teÖnceki Haber

Malkaraspor Hentbol’da 2’nci Lig’te

ÇOCUK PARK’I KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?Sonraki Haber

ÇOCUK PARK’I KADERİNE Mİ TERK EDİLDİ?

Yorum Yazın

Kakava ateşi, binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
İpsala OSB’de üniversite-sanayi işbirliği protokolü
Edirne’de polis ve jandarmadan öğrencilere trafik eğitimi
Parkta kadınların bıçaklı kavgası; 1 ağır yaralı
Orta hakemin yüzünden yumruklandığı maç tatil edildi; futbolcu gözaltına alındı
Edirne'de 90 kilo uyuşturucu ele geçirildi; 2 gözaltı
Edirne’de buğdayda pas ve septorya hastalığı belirtileri görüldü
İsrail mahkemesi, Küresel Sumud Filosu'ndan alıkonulan 2 aktivistin gözaltı süresini uzattı
İnternette tuzağa düşürdükleri kişilere şantaj yapan şüphelilere operasyonda 11 tutuklama
Bozcaada’daki konaklama tesisleri, 3 günlük tatilde yüzde 70 doluluk oranına ulaştı

Başka haber bulunmuyor!