ALPARSLAN TÜRKEŞ MALKARA’DA ANILDI
GündemMilliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kurucu Genel Başkanı, ülkücülerin Başbuğ’u Alparslan Türkeş, vefatının 21. yıl dönümünde Malkara ilçesinde anıldı.
Malkara Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından ilçe merkezi Şehitlik Caddesinde Başbuğ Alparslan Türkeş'in ölüm yıl dönümü ile ilgili sergi açıldı. Açılan sergide Başbuğ Türkeş'in hafızalara kazınan “Hepiniz birer Türk bayrağısınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin”, “Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset gibidir” vb. özlü sözlerinin yazılı olduğu pankartlar asıldı.
Konuyla ilgili olarak Malkara Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Ihlamur yaptığı açıklamada; Ülkü Hareketin Merhum Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü nedeniyle ilçemizde ocak teşkilatı olarak şehitlik caddesinde resim sergisi düzenledik. Sergimize gelen halkımıza canı gönülden teşekkür ediyorum, dedi.
İlginizi Çekebilir
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Türk Polis Teşkilatı bırakın pes etmeyi, çok daha büyük bir iradeyle yoluna devam ediyor
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, “Avrupa başta birçok ülkenin pes ettiği alanda Türk Polis Teşkilatı bırakın pes etmeyi, çok daha büyük bir iradeyle yoluna, mücadelesine devam ediyor. Sadece uyuşturucuda değil; göçte, siberde, terörde her alanda tabir caizse destan yazmaya, yeni teknolojik hamleler yapmaya devam ediyor” dedi.
Belediye Başkanı Bozkurter: İlçemizi daha modern ve güçlü bir kent haline getireceğiz
Tekirdağ'ın Marmarereğlisi ilçesi belediye başkanı Onur Bozkurter, ilçede vatandaş odaklı ve kurumsal belediyecilik anlayışını güçlendirdiklerini söyledi.
Jandarmanın arama-kurtarma köpeği Çınar’ın son gösterisi, ilgiyle izlendi
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nde (NKÜ) gerçekleştirilen 'Gençliğin Üretim Çağı Bölgesel Kariyer Fuarı'nda İl Jandarma Komutanlığı'nda arama kurtarmada görev yapan ‘Çınar’ isimli köpeğin, emekli olmadan önceki son gösterisi ilgi gördü.
Edirne’de lise öğrencilerine güvenli motosiklet sürücülüğü eğitimi
Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde polis tarafından lise öğrencilerine güvenli motosiklet sürücülüğü eğitimi verildi.
Motosikletle kamyonetin çarpıştığı kaza kamerada; 2 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kakava ateşi, binlerce kişinin katılımıyla yakıldı
Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen, 'UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ndeki 'Kakava ve Hıdırellez Şenlikleri', binlerce kişinin katılımıyla coşkuyla kutlandı. 'Baharın habercisi' olarak kabul edilen şenliklerde, 1400 yıllık Kakava ateşi yakılırken, rengarenk kıyafetlerle dans edenler de güzel görüntüler oluşturdu.