MODERN DEVLET HASTANESİNDE MR CİHAZI YOK!

Malkara yeni Devlet Hastanesi, geçtiğimiz yıl Mart ayından itibaren yapımı tamamlanan yeni binasında modern donanımlarıyla hizmet vermeye başladı.

Hastanedeki tüm aletler ve odalardaki yataklarıyla birlikte hemen hemen her şey sil baştan yenilendi. Ancak hala bazı sıkıntılar da yaşanıyor. Aradan bir yılı aşkın bir zaman geçmesine karşın, en önemli sağlık hizmetlerinden biri olan MR – (EMAR) cihazı ne yazık ki hastanemizde yok!

Tedavi için MR cihazı bulunan Malkara ilçesine yakın Keşan, Tekirdağ ya da diğer Devlet Hastanelerine giden hastalara en az bir ay sonraya gün veriliyor. Ancak, unutmayalım ki sağlık asla ihmale gelmez.

Halbuki ülkemizde sağlık alanında son yıllarda fevkalade önemli gelişmeler elde edildi. Eski yıllara oranla ülke genelindeki tüm hastanelerimizde çok daha kaliteli hizmet alınıyor.

Devrim Gazetesi ilçe Temsilciliği olarak, günümüzde en önemli sağlık hizmetlerinden biri olan olan MR - (EMAR) cihazı için vatandaşların talep ve önerilerini yetkililere ulaştırmak istedik. Bizden söylemesi…