DEMİRHAN MADENCİLİK

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile DenizBank Arasında “Güç Birliği” Protokolü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile DenizBank Arasında “Güç Birliği” Protokolü
GEDİZ COŞKUN 2024 SEÇİM
Abone ol
Tekirdağ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği ile Denizbank arasında, aile işletmelerinin hayvancılık faaliyetlerini büyütmek ve hayvancılığa devam eden işletmelere destek olmak amacıyla imzaladığı protokol çerçevesinde “Tekirdağ’da Küçükbaş Aile İşletmeleri Geliştiriliyor Projesini” hayata geçirdi.
AHMET AKÇAY

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Malkara Şubesinde gerçekleştirilen protokol törenine; Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, DenizBank Malkara Şube Müdürü Serdar Yanık, Tarım Portföy Yöneticisi Ayşe Eker, Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Niyazi Şen ile Çınaraltı Mahalle Muhtarı ve Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği üyesi Yılmaz Bölüt katıldı.

Proje kapsamında imzalanan protokol çerçevesinde belli niteliklere haiz hayvan alımında uygun faiz oranı ve 36 ay vade avantajı Tekirdağ genelindeki tüm üreticiler çiftçilere sunuluyor. Bununla beraber, 30 adete kadar küçük baş hayvan alımında kredi imkânı ve özel yem kredisi ile Üretici Kart’la yem alışverişinde sıfır faiz ile 6 aya varan vade olanağı da çiftçileri bekliyor.

ÇİFTÇİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN ÖDEME İMKâNI

Yapılan iş birliği kapsamında aile işletmelerine, 6 aydan az ve 24 ayını geçmemiş damızlık niteliği taşıyan küçükbaş hayvan alımlarında, uygun faiz oranı ve 36 ay vade imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra 30 adete kadar küçükbaş hayvan alımlarında kredi imkânı ve özel yem kredisi limiti de sağlanacak. İşletmeler ayrıca Üretici Kartları ile yem ihtiyaçlarını karşılamak üzere “0” faiz ve 6 aya varan vade olanağından da yararlanacaklar.

“YENİLİKÇİ PROJELER İLE HER ALANDA ÜRETİCİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR”

Düzenlenen törende konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Malkara Şube Müdürü Serdar Yanık şunları söyledi; “17 yıldır Deniz’in bereketini toprağa, toprağın bereketini de çiftçilerimize, ülkemize aktarmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tarım sektörünü en fazla destekleyen özel banka olarak, tüm kaynaklarımızla üreticilerimizin yanında olmayı ülkemize borcumuz olarak görüyoruz. Bu doğrultuda Tekirdağ İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’miz ile “Tekirdağ’da Küçükbaş Aile İşletmeleri Geliştiriliyor Projesi’ni hayata geçirmekten mutluluk duyuyoruz. Milli bir mesele olarak ele aldığımız tarım alanına destek vermeye, üreticilerimizin yanında olaya devam edeceğiz.

ÜRETİCİLERİMİZ İÇİN KOLAYLIKLAR SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemaletin Toluca; Bugün DenizBank ile imzaladığımız “Tekirdağ’da Küçükbaş Aile İşletmelerini Geliştiriliyor Projesi” kapsamında Tekirdağ’da genelinde tüm üreticilerimiz uygun faiz, 36 ay vade, özel kredi imkanları ve yem alışverişinde sıfır faiz kolaylıklarından yararlanacaklar. Tüm üreticilerimiz hayırlı uğurlu olsun. Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği olarak üreticilerimiz için kolaylıklar sağlamaya devam edeceğiz” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yunanistan'da, Türk Müftü Mete'nin oturduğu apartmanın asansörüne 'En iyi Türk, ölü Türk' yazıldıÖnceki Haber

Yunanistan'da, Türk Müftü Mete'nin oturd...

Fransız çift, Türk misafirperverliğine hayran kaldıSonraki Haber

Fransız çift, Türk misafirperverliğine h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!