DEMİRHAN MADENCİLİK

MHEM Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Yıl Sonu Sergisi Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHEM Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Yıl Sonu Sergisi Açıldı
Abone ol
Malkara Halk Eğitim Merkezi’nin “Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri Yıl Sonu Sergisi”nin açılışı gerçekleştirildi
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Malkara Halk Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirilen “Hayat Boyu Öğrenme Etkinlikleri” Yıl Sonu Sergisi’ne; Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, AK Parti Malkara İlçe Başkanı Gökhan Şentürk ve İlçe Yönetimi, Belediye Başkan Yardımcısı Nuran Başkütük, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican Doğan ile Malkara Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ve kursiyerler katıldılar.

Sevdican Doğan: “Her insanımıza uygun en az bir kurs mutlaka vardır”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde, Malkara Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sevdican, bir açılış konuşması gerçekleştirdi. Sevdican Doğan; “Sayın Kaymakamım, Sayın Belediye Başkanım, Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürüm, kurumlarımızın değerli yöneticileri, değerli misafirler; sergimizde yıl boyunca kursiyerlerimizin el emeği göz nuru olan işlerden örnekler bulacaksınız. Kurs almak isteyen vatandaşlarımız ile kurs vermek isteyen usta öğreticiyi uygun mekanda Pandemi kuralları çerçevesi içinde bir araya getirme koordinasyonu görevimizdir. Bu anlayışla tüm kurumlarla işbirliği yapmaktayız. Çalışmalarımıza destek olan en başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere tüm daire amirlerimize, görev alan kurs öğreticilerimize, kursiyerlerimize kurumumuz adına teşekkür ederim. Her düzeydeki, her yaştaki, her yöredeki insanımızın katılacağı en az bir Halk Eğitim kursu mutlaka vardır. Teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

Daha sonra Malkara Halk Eğitim Merkezi Taekwondo ve Halk Oyunları kurslarının gösterileri gerçekleştirildi.

Ardından Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel ve beraberindeki protokol açılış kurdelesini keserek serginin açılışını gerçekleştirdiler. Kursiyerlerin çalışmalarını özenle inceleyen Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, yapılan eserler dair, usta öğreticiler ve eser sahiplerinden yapılan işlere, kursiyer sayılarına, kursların duruma dair sık sık bilgiler aldı.

Kaymakam Yüksel: “Kursiyerlerimiz ve usta öğreticilerimiz bütün bir sene boyunca emek harcadılar”

Sergiyi değerlendiren Kaymakam Yüksel; “Zor bir seneyi geride bıraktık, hem millet olarak hem de dünya olarak. Tabi ki hayatın her alanını etkiliyor, eğitimi de etkiledi. Örgün eğitim başta olmak üzere yaygın eğitimde maalesef bu süreçte zorlandığımız bir alandı. Ancak ona rağmen Halk Eğitim kurslarımız genel kısıtlamaların olduğu günler haricinde kesintisiz devam etti. Hem kursiyerlerimiz hem de usta öğreticilerimiz bütün bir sene boyunca emek harcadılar. O emeğin karşılığını görmek için bugün protokol üyelerimizle kısıtlı sayıda da olsa bir aradayız. Duamız temennimiz odur ki; önümüzdeki sene inşallah daha güzel ve daha sağlıklı günlerde hep beraber daha coşkuyla Halk Eğitim kurslarımızın emeklerini görmeye geliriz” diye konuştu.

Erdi Kuru / Malkara Haber

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaklaşık 200 işçi, yemekten zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye başvurduÖnceki Haber

Yaklaşık 200 işçi, yemekten zehirlendikl...

ELİSA REKLAM Yeni Yerinde Hizmet Vermeye BaşladıSonraki Haber

ELİSA REKLAM Yeni Yerinde Hizmet Vermeye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!