DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara OSB'den Örnek Davranış

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara OSB'den Örnek Davranış
Abone ol
Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK); Covid salgınının olumsuz etkilerinin ülkemizde devam etmesi sebebiyle çevrimiçi eğitim gören ancak tablet alacak maddi imkânı bulunmayan öğrencilere 100.000 adet tablet hediye edilmesi için bir kampanya başlatmıştır.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Türkiye geneli OSB’lere gönderdiği yazıya istinaden tüm OSB ler gibi Malkara OSB de bu duruma kayıtsız kalmamıştır ve Malkara Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri olarak bu yardım kampanyasına Tekirdağ ve Malkara’ da eğitim gören öğrencilere verilmek üzere 100 adet tabletle destek vermiştir.

6 Mayıs Perşembe günü Tekirdağ Valiliği toplantı salonunda Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Dr. Abdullah Kalkan, Malkara Kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Saraç ve Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi, Malkara OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Kurnaz, Malkara OSB Yönetim Kurulu Üyesi Ali Serdar Bostancı, ve Malkara OSB Onursal Başkanı Nejat Maymen’ in katılımlarıyla teslim töreni gerçekleşmiştir.

Törende konuşma yapan Vali Yıldırım; tabletlerin uzaktan eğitim için olmazsa olmaz araçlardan biri olduğunu söyledi. Öğrencileri düşünen Malkara OSB Yönetimine teşekkür eden Vali Yıldırım şunları kaydetti: ‘’ Bütün öğrencilerimizin bu tabletlere sahip olması her zaman mümkün olmayabilir. Devlet eliyle, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin tablet gereksinimlerini epeyce karşıladık. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan İlimize tahsis edilmiş olan sayı şu anda 4.194tür. Bu gelen tabletler öğrencilerimize en muhtaç olandan başlanmak üzere ailede hiç değilse bir tane olsun düşüncesiyle dağıtıldı. Bununla birlikte hayırseverlerimizden 2.297 adet verilmiş olan tablet bulunmaktadır. Malkara OSB’nin vereceği 100 adet tablet de bu sayının içindedir. Toplamda 6.491 adet tableti ihtiyacı olan öğrencilerimize ulaştırmış olacağız.’’

Tören sonrası Malkara OSB de demeç veren Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tanrıverdi; yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşacağından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Malkara OSB sanayicilerine teşekkür etti. Sözlerine; içinde bulunduğumuz Covid 19 salgını sebebiyle insanların ekonomik olarak zorluk çektiğini ve bu durum karşısında Malkara OSB sanayicileri olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere, 500 adet yardım kolisi hazırlattıklarını, 10 Mayıs Pazartesi günü Malkara Kaymakamı Sn. Kerem Süleyman Yüksel’ e teslim edeceklerini bildirdi. Konuşmasını ‘’ önümüzdeki günlerin Ramazan Bayramı olması sebebiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve halkımızın bu bayramda yüzlerini bir nebzede gülümsetmek tek temennimizdir. Allah hepimizin yardımlarını kabul etsin.’’ diyerek bitirdi.

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Romanya’daki NATO tatbikatına katılacak Mehmetçikler yola çıktıÖnceki Haber

Romanya’daki NATO tatbikatına katılacak...

Malkara OSB’den İhtiyaç Sahiplerine 500 Gıda KolisiSonraki Haber

Malkara OSB’den İhtiyaç Sahiplerine 500...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!