DEMİRHAN MADENCİLİK

Malkara Belediyesinden Öğrencilere Destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Malkara Belediyesinden Öğrencilere Destek
Abone ol
Koronavirüs salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamında eğitim ve öğretime ara verilmesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere EBA Eğitim Sistemi üzerinden ders anlatımları yapılmaktadır.
YILMAZ MOBİLYA REKLAM

Öğretmenlerimiz tarafından anlatılan konuları pekiştirmek amacıyla ödevler vermekte ve bu ödevlerin çıktılarının alınıp çalışılması istenmektedir.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile yönetilen Malkara Belediyesi, her öğrencinin evinde yazıcı olmayabileceğini ve verilen ödevlerin çıktı alınmasında zorluk yaşanabileceğini göz önünde bulundurarak Çıktı Merkezi oluşturdu.

Konu ile ilgili bilgiler veren Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Koronavirüs salgınının Türkiye’de görülmesi üzerine eğitimde alınan önlemlerin ardından okullar belirli süreye kadar tatil edilmişti. Koronavirüs salgını tüm sektörlere vermiş olduğu sıkıntıların yanı sıra geleceğimizin en önemli yatırımlarından olan eğitim ve öğretime de ciddi sıkıntılar verdi. Bu yaşanan sıkıntıların önüne geçilebilmesi amacıyla EBA Eğitim Sistemi uygulaması oluşturdu ve öğrencilere dijital ortamda ders anlatımları yapılmaya başlandı. Anlatılan derslerin pekiştirilmesi amacıyla da öğretmenler tarafından öğrencilere ödevler verilmekte ve verilen ödevlerin çıktıları alınarak çalışılması istenilmektedir.

Bu Zor Günleri Birbirimize Verdiğimiz Destek İle Atlatacağız

İmkânlar dahilinde her öğrencinin evinde yazıcı olamayacağı ve bu çıktılara ulaşma konusunda sıkıntı yaşayabileceğini düşünerek 20 yaş altı tüm öğrencilerimizin ödevlerinin çıktılarını alarak evlerine teslim edilebileceği bir çalışma başlattık. Bu konu ile ilgili hiç bir öğrencimizin mağdur olmamasını sağlayacağız. Öğrencilerimiz evlerinde kalarak derslerini çalışsın, hiç bir karşılık beklemeden bizler onların hizmetinde olacağız.” dedi.

Öğrencilerimiz 0 531 306 26 59 numaralı WhatsApp hattına veya beyazmasa@malkara.bel.tr adresine çıktı almak istedikleri ödevleri gönderebilirler.

 

 

 

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüsü yenen 82 yaşındaki Cevriye nine alkışlarla taburcu edildiÖnceki Haber

Koronavirüsü yenen 82 yaşındaki Cevriye...

Uzunköprü Belediyesi Avrupa Birliği Desteği İle Turizm Çalışmalarına Devam EdiyorSonraki Haber

Uzunköprü Belediyesi Avrupa Birliği Dest...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!