DEMİRHAN MADENCİLİK

Karacabey Koyunu Islah Proje Ücretleri Hesaplara Yattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karacabey Koyunu Islah Proje Ücretleri Hesaplara Yattı
GEDİZ COŞKUN 2024 SEÇİM
Abone ol
Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca, Malkara Medya’ya yaptığı açıklama ile; Karacabey Koyunu Islah Projesi kapsamında Tekirdağ ilimizin yedi ilçesinde 40 üreticimize 26 Şubat 2021 Cuma günü toplamda 298 Bin 600 TL destek yatırıldığını açıkladı.
AHMET AKÇAY

40 ÜRETİCİMİZE 298 BİN 600 TL DESTEK SAĞLANDI

Başkan Toluca, açıklamasını şu şekilde sürdürdü; Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Namık Kemal Üniversitesi ile 5 yıldır ortaklaşa yürüttüğümüz “KARACABEY KOYUNU ISLAH PROJESİ” Tekirdağ ilimizin yedi ilçesinde başarıyla uygulandı. Uygulanan bu projenin takibi ise Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) tarafından büyük bir titizlikle yapıldı. Bu proje ile ıslah yapılarak bölgemizde damızlık dişi ve erkek Karacabey Merinos Koyunu sayılarının arttırılmasını başarıyla sağladık. Bu projeye katılmış olan üyelerimize Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından ıslah yaptıkları 3690 KUZU, 2725 ANAÇ KOYUN, 117 ANAÇ KOÇ ve 93 DAMIZLIK ADAYI KOÇ için bu projeyi uygulayan 40 üyemizin hesaplarına 26 Şubat 2021 Cuma günü toplamda 298 Bin 600 TL destek yatırıldı” dedi. 

Karacabey Koyunu Islah Proje Ücretleri Hesaplara Yattı

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca; “Bölge hayvancılığı için “KARACABEY KOYUNU ISLAH PROJESİNİN” uygulanmasında emeği geçen değerli üye üreticilerimiz başta olmak üzere, Tarım ve Orman İl Müdürümüz Oktay Öcal’a, Tarım ve Orman İlçe Müdürlerimiz ile projede görev alan Veterinerlerimize, Hayvan Sağlığı Müdürü Veteriner Hekim Tolga Özkan’a, proje lideri Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zooteknik Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. M. İhsan Soysal’a, Birliğimiz bünyesinde çalışan proje teknik elemanı Ziraat Mühendisi Halim Atakan ve Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğinin personellerine çok teşekkür ederim” dedi.

Karacabey Koyunu Islah Proje Ücretleri Hesaplara Yattı

Kaynak:Haber Merkezi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İşte normalleşmenin başladığı iller!Önceki Haber

İşte normalleşmenin başladığı iller!

AK Parti Malkara Başkanı Gökhan Şentürk, Ankara Temasları Hakkında Basın Açıklaması YaptıSonraki Haber

AK Parti Malkara Başkanı Gökhan Şentürk,...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!