DEMİRHAN MADENCİLİK

Doğduğu hastanede görev yapan doktor, kalp krizinden öldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Doğduğu hastanede görev yapan doktor, kalp krizinden öldü
Abone ol
TRAKYA Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Tuğberk Arslan (31), kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Doğduğu hastanede görev yapan Dr. Arslan için uğurlama töreni yapıldı. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata, "Tuğberk'in mekanı cennet olsun. Tuğberk, hekim olarak son ana kadar çalıştı" dedi.

Evinde dün akşam kalp krizi geçirip, hayatını kaybeden Dr. Tuğberk Arslan için görev yaptığı TÜ Tıp Fakültesi Hastanesi önünde uğurlama töreni düzenlendi. Törene, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata, eşi Dr. Esra Nisa Arslan, babası Nevzat Arslan, ablası Tuğçe Arslan Ucer, meslektaşları ve yakınlarının katıldı. Arslan'ın 2019 yılında evlendiği eşi ve meslektaşı Dr. Esra Nisa Arslan ve babası Nevzat Arslan, törende tabuta sarılarak gözyaşları döktü. 

TÜ Tıp Fakültesi Çocuk Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa İnan, Dr. Arslan'ın, 1991 yılında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doğduğunu belirterek, özgeçmişini okudu. İnan, Arslan'ın meslektaşları ile hastalarının sevgi ve saygısını kazanan bir doktor olduğunu belirterek başsağlığı diledi.

'SON DAKİKAYA KADAR ÇALIŞMIŞ'

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Filiz Akata ise Dr. Arslan'ın dün sabah saatlerinde bir ameliyata katıldığını belirterek "Herkese başsağlığı diliyorum. Tuğberk'in mekanı cennet olsun. Tuğberk, hekim olarak son ana kadar çalıştı. Dün sabah Prof. Dr. Dinçer Avlan ile ameliyat yaptı, akşamüzeri de vizite çıktı. Dolayısıyla mekanı cennet olsun, son ana kadar hekimlik görevini yerine getiren iyi bir kardeşimizdi. Allah, ailesine sabır versin" dedi.

TÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu da Dr. Arslan'ın son dakikasına kadar çalışan bir doktor olduğunu ifade ederek, "Son dakikaya kadar çalışmış, vazifesi başında. İnşallah şehit hükmüyle sorgusuz, sualsiz cennetlerine layık bir şekilde olmasını diliyorum. Eşine, ailesine, kalanlarına, dostlarına, tüm Trakya Üniversitesi ailesine başsağlığı diliyorum. Allah bu yolculuğunda yanında olsun, efendimize komşu eylesin. İnşallah en güzel cennet bahçelerinde ağırlansın" diye konuştu.

Duaların okunmasının ardından Dr. Tuğberk Arslan'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Kırklareli'nin Babaeski ilçesine uğurlandı. (DHA)

FirmaxTrakya

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 3
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yaralı teröristin tedavisi için Tekirdağ'a para almaya gelen PKK'lı yakalandıÖnceki Haber

Yaralı teröristin tedavisi için Tekirdağ...

Markette silahlı soygun kameradaSonraki Haber

Markette silahlı soygun kamerada

Yorum Yazın

Trakya'da nisan ayında 309 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi
Edirne'de polisin 'dur' ihtarından kaçan şüpheli uyuşturucu ile yakalandı
Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı: CHP'nin Genel Başkanı neredeyse genel merkez orasıdır
Bakan Çiftçi: Bayramda 334 bin 17 kolluk personeli görev yapacak
Muharrem İnce: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum
CHP'li Emir: YSK'ya başvurumuzu yaptık
Edirne’de, ayçiçeği verimini arttırmak için 2’nci yıl ekimleri gerçekleştirildi
Liseli Aras’tan, 'Ülkemi düşünüyorum, çöp topluyorum' projesi
İçişleri Bakan Yardımcısı Turan: Türk Polis Teşkilatı bırakın pes etmeyi, çok daha büyük bir iradeyle yoluna devam ediyor
Belediye Başkanı Bozkurter: İlçemizi daha modern ve güçlü bir kent haline getireceğiz

Başka haber bulunmuyor!