DEMİRHAN MADENCİLİK

14 Şubat’ta 16 Çift Dünya Evine Girdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Şubat’ta 16 Çift Dünya Evine Girdi
GEDİZ COŞKUN 2024 SEÇİM
Abone ol
14 Şubat Sevgililer Günü Çorlu'da sevgi dolu bir gün yaşandı. Başkan Sarıkurt, Çorlu'da kırmızı kalp şekilli balonları göğe uçururken dünya için "Sevgi ve Barış" dileğinde bulundu. Hayatlarını birleştirmek isteyen 16 çift nikâh için Çorlu Belediyesi Nikah Salonu'nda buluştu.
AHMET AKÇAY

Günün ilk saatlerinde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından hazırlanarak Çorlu'nun ana arterlerdeki farklı noktalarına konuşlandırılan kalp figürlü hatıra fotoğrafı stantlarında buluşan vatandaşlar, sevgi ve aşklarını öz çekim ve fotoğraf çekimleriyle ölümsüzleştirdiler.

Hanımeli Çarşısı Açıldı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt sevgililer günü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Hanımeli Çarşısı'nda el emeği göz nuru ürünlerini satışa sunan kadınları da ziyaret ederek çiçek takdim ederken bir yandan da sohbet etti.

Çorlu'da Sevginin Günü

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Kent Konseyi Üyeleri ve vatandaşlarla bir araya gelirken, kırmızı kalp balonları gökyüzüne bırakarak dünyada sevgi ve barışın hâkim olmasını diledi.

Sarıkurt açıklamasında, "Ülkemizde ve dünyada son günlerde yaşadıklarımızın ardından bugün uçurduğumuz balonlarla ülkemiz ve dünya için sevgi ve barış diledik. Umuyorum doğal afetler, savaşlar, hastalıklar, düşmanlıklar son bulur ve her yerde sevgi ve barış hâkim olur." dedi.

Başkan Sarıkurt'tan Personele Kutlama

Başkan Sarıkurt daha sonra Çorlu Belediyesi personelini ve Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek çalışanların ve muhtarların 14 Şubat Sevgililer Gününü kutladı ve çiçek hediye etti.

Başkan Sarıkurt Çiftlerin Nikâhlarını Kıydı

14 Şubat 2020 tarihini sevgi ve aşklarını ölümsüzleştirmek için Çorlu Belediyesi Evlendirme Müdürlüğü'ne başvuran 16 çift eş, dost ve akrabalarıyla birlikte Nikâh Salonu'nda buluştu. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt çiftlerin nikâhlarını kıyarken tüm çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Çiftler nikâhlarının ardından çekildikleri fotoğraflarla anı ölümsüzleştirdiler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye'den Google'a 98,3 milyon liralık cezaÖnceki Haber

Türkiye'den Google'a 98,3 milyon liralık...

Keşan’da Ücretsiz Wi-Fi Dönemi BaşlıyorSonraki Haber

Keşan’da Ücretsiz Wi-Fi Dönemi Başlıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!