TIR, gelin arabası oldu
GündemEdirne'nin Keşan ilçesinde TIR şoförlüğü yapan Mehmet Şükrü Durak (24), hayatını Tuğçe Durak (22) ile birleştirdi. Durak, kullandığı dorsesiz TIR'ı süsleyip gelin arabası yaparak Durak'ı nikah salonuna götürmek üzere evinden aldı. Çiftin araç konvoyuna, damadın şoför arkadaşları da süsledikleri TIR'larla eşlik etti.
Kentte TIR şoförlüğü yapan Mehmet Şükrü Durak, Tuğçe Durak ile evlendi. Durak, nikahının mesleğiyle uyumlu olması için farklı bir yol seçti. Durak, Tuğçe Durak'ı İpsala ilçesine bağlı Yenikarpuzlu beldesindeki evinden gelin arabası şeklinde süslediği ve kendi kullandığı TIR'la alarak Keşan’daki nikah salonuna götürdü. Çiftin araç konvoyuna, damadın şoför arkadaşları da süsledikleri TIR'larla eşlik etti. Kentin işlek caddelerinde gelin arabası olarak süslenmiş TIR'la tur atan çift, daha sonra nikahlarının kıyılacağı Keşan Belediyesi nikah salonuna geçti.
'ÇOK GURURLANDIM'
Mehmet Şükrü Durak, ileride çocuklarına anlatabilecekleri bir anı olması için TIR'ı gelin arabası olarak seçtiğini belirterek, "Unutulmak istemedik, iz bırakmak istedik. Çok güzel olduğunu düşünüyorum. TIR benim çocukluk hayalim olan bir şeydi. TIR'la unutulmaz bir anı oluşturduğumuza inanıyorum. Çok gururlandım ve zevk aldım. Eşim çok şaşırdı. TIR'ı gördüğünde havalara uçtu. Onun içinde unutulmaz bir anı oldu. Mutluyuz" dedi.
'SÜRPRİZ OLDU'
Tuğçe Durak ise TIR'ı gelin arabası olarak gördüğünde heyecanlandığını ifade ederek, "Benim için çok özel ve güzel bir andı. Bu anımızı bu şekilde ölümsüzleştirmek çok güzeldi. Hiç haberim yoktu böyle bir şey olacağından. Dışarı çıkmamada izin vermediler. Bir an görünce şaşırdım. Sürpriz oldu" diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Malkara’dan ABD’ye Uzanan Başarı Hikâyesi: Zehra Nural Gökyüzünde Kendi Yolunu Çiziyor
Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Sağlamtaş’ta başlayan bir hayal, Amerika Birleşik Devletleri’nin gökyüzünde gerçeğe dönüşüyor. 24 yaşındaki Zehra Nural, pilot olma hayalini gerçekleştirmek için tek başına gittiği ABD’de önemli bir başarıya imza attı.
Ata şiddet uygulandığı iddiası; 2 şüpheli gözaltında
Edirne'nin Keşan ilçesinde yük taşımacılığında kullanılan ata şiddet uyguladıkları öne sürülen G.K. ve A.D., polis tarafından gözaltına alındı.
Motosiklet yayaya çarptı; 1’i ağır, 2 yaralı
Edirne'nin Keşan ilçesinde motosikletin yolun karşısına geçmek isteyen yayaya çarptığı kazada 1’i ağır, 2 kişi yaralandı.
Vakıflardan okul kütüphanelerine kitap desteği
KÜLTÜR ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen 1001 Hayır Hizmeti Projesi kapsamında Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nce okul kütüphanelerine kitap hediye edildi.
Lavanta tarlasında yangın
Edirne'nin Keşan ilçesinde lavanta tarlasında çıkan yangında, yaklaşık 12 dönüm alan zarar gördü.
Edirne Gastronomi Festivali'nde 150 metre uzunluğunda peynir sofrası kuruldu
Edirne'de bu yıl 'Edirne Beyaz Peyniri' temasıyla düzenlenen Topraktan Sofraya 3'üncü Edirne Gastronomi Festivali'nde, 150 metre uzunluğunda peynir sofrası kuruldu.