Tekirdağ'da 'torbacı' operasyonunda 3 tutuklama
GündemTekirdağ'ın Çorlu ve Malkara ilçelerinde 'torbacı' olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirildi, yakalanan 3 kişi tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 'torbacı' olarak tabir edilen sokakta uyuşturucu satan şüphelilere yönelik operasyonlarını sürdürüyor.
Çorlu ilçesinin Cemaliye ve Çobançeşme mahallelerinde sokak satıcısı oldukları tespit edilen S.D. ve D.F.'nin evlerine operasyon düzenlendi. Malkara ilçesi Camiatik Mahallesi'nde ise 'torbacı' olarak bilinen Ş.T., yakalanarak gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda, 28,95 gram bonzai, 46,58 gram esrar, 7,68 gram eroin, 3 sentetik ecza maddesi, uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 5 bin 725 TL ele geçirildi.
Yakalanan Ş.T., S.D. ve D.F., sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
İlginizi Çekebilir
Alevler binanın garajını sardı, kardeşini kucağına alıp dışarı kaçtı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otluk alanda çıkan yangın bir binanın garajına sıçradı. Binada oturanlar evi tahliye ederken, bir genç kız kardeşini kucağına alıp dışarı çıkarak uzaklaştı.
Tekirdağ'da aranan 74 şüpheli yakalandı, 19'u tutuklandı
Tekirdağ'da polisin aranması bulunan şüphelilere yönelik çalışmasında yakalanan 74 kişiden 19'u tutuklandı.
Edirne'de 10 köyü birbirine bağlayan yol asfaltlandı
Edirne Valiliği, 10 köyü İpsala ve Keşan ilçe merkezlerine bağlayan grup yolundaki sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.
Seyir halinde alev alan otomobil, yandı
Edirne'nin Keşan ilçesinde seyir halindeyken motor kısmından alev alan otomobil, yanarak kullanılamaz hale geldi.
Seyir halinde alev alan otomobil, yandı
Edirne'de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobilin takla atması üzerine F.K. yaralandı. F.K.'nın kaza anında kopan parmağı, polis, sağlık ekipleri ve vatandaşlar tarafından dakikalarca arandı.
Belediye başkanından vatandaşlara ‘bozayı’ uyarısı
Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Subaşı Beldesi Belediye Başkanı Göksel Tüfekçi, sanal medya hesabından yaptığı fotoğraflı paylaşımda bir tarlada bozayı görüldüğünü belirterek, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.