© Malkara Haber © 2023

Okul yolunda servis minibüsünün çarptığı anne- oğul yaralandı; kaza kamerada

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, okula gitmek isterken yolun karşısına geçmeye çalışan K.G. ile oğlu E.G. (7), servis minibüsünün çarpmasıyla yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Saray'ın Büyükyoncalı Mahallesi Bozoba Cami Sokak üzerinde meydana geldi. K.G., oğlu E.G.'yi okula götürürken, ikiliye yolun karşısına geçtiği sırada S.Z.'nin kullandığı 59 S 2176 plakalı servis minibüsü çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle minibüsün altında kalan anne ile oğlu bir süre sürüklendi. Çevrede bulunanların uyarısıyla minibüs sürücüsü aracını durdurdu. İhbarla kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan anne ile oğlu Saray Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Anne ile oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Jandarma, minibüs sürücüsü S.Z.'yi gözaltına alarak kazayla ilgili inceleme başlattı. Kaza anı, çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı.

İlginizi Çekebilir

Malkara’da Sosyal Devlet Hamlesi: Adli Süreçte Tespit Edilen Vatandaşlara Tam Destek

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, adli süreçlerde tespit edilen yardıma muhtaç vatandaşlara yönelik dikkat çeken bir sosyal destek modeli hayata geçirildi.

Malkara’da Sosyal Medya İhbarı Sonrası Operasyon: Ruhsatsız Tüfek ve Motosiklet Ele Geçirildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde sosyal medya üzerinden yapılan ihbar üzerine başlatılan çalışmada, ruhsatsız tüfek ve plakasız motosiklet ele geçirildi.

Malkara'da Kaçak İçki ve Silah Operasyonu: Çok Sayıda Malzeme Ele Geçirildi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kaçak içki ve ruhsatsız silah bulundurulmasına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda malzeme ele geçirildi.

Edirne’de vatandaşlara uyuşturucu bağımlığıyla mücadele eğitimi

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde vatandaşlara uyuşturucu ve uyarıcı madde bağımlılığı ile mücadele konusunda eğitim verildi.

Adliye Kapıları Geleceğe Açıldı: Çocuklara Sporla Gelen Değişim

Türkiye’de toplumsal duyarlılığın örneklerinden biri daha hayata geçirildi. Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde Cumhuriyet savcısının öncülüğünde gerçekleştirilen anlamlı çalışma kapsamında, spora yönlendirilen çocukların hayatlarında yeni bir sayfa açıldı.

Malkara Küçükbaş Hayvancılık Festivalinde “İle De France” Şampiyonu Belli Oldu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde düzenlenen küçükbaş hayvancılık festivalinde, “İle De France koç güzellik yarışması” büyük ilgi gördü.

TÜM HABERLER