Edirne’de veliler ‘okul güvenliği’ konusunda bilgilendirildi
GündemEdirne'nin Uzunköprü ilçesinde velilere yönelik ‘okul güvenliği’ konusunda eğitim verildi.
Uzunköprü İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü personelince Kurtbey, Karapınar ve Harmanlı köylerinde bulunan okullarda velilere ‘okul ve öğrencilerin güvenliği’, ‘çocukların sosyal medya kullanımı’ ve Aile Akademisi kapsamında öğrencilerin bilinçlendirilmesine yönelik bilgilendirme yapıldı. Eğitimlerin süreceği bildirildi.
İlginizi Çekebilir
Trump: İlerleme sağlanması halinde İranlı üst düzey liderlerle görüşmeye hazırım
ABD Başkanı Donald Trump, ABD ile İran arasında Pakistan'da gerçekleştirilecek müzakerelerde bir ilerleme kaydedilmesi halinde, İranlı üst düzey liderlerle görüşmeye hazır olduğunu belirtti.
NATO Genel Sekreteri Rutte, yarın Türkiye'ye gelecek
NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, 21-22 Nisan tarihlerinde başkent Ankara'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirecek.
Tekirdağ sahilinde alg patlaması nedeniyle deniz turuncu renge büründü
Marmara Denizi’nin Tekirdağ sahili kıyılarında alg patlaması meydana geldi, bazı kesimlerde deniz turuncu renge büründü.
Keşan Kaymakamı Mercan, okullarda alınan güvenlik tedbirleri hakkında bilgilendirdi
Edirne'nin Keşan ilçe Kaymakamı Aziz Mercan, kentteki tüm okullarda güvenlik önlemlerinin titizlikle alındığını bildirdi.
Park halindeki otomobil yandı
Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan park halindeki otomobilde yangın çıktı. Araç, kullanılamaz hale geldi.
Çanakkale Savaşları sırasında yaralıların tedavisi için birçok okul hastaneye çevrilmiş
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden (ÇOMÜ) Dr. İsmail Sabah, Çanakkale Kara Savaşları sırasında yaralıların tedavisi için İstanbul'daki birçok okulun hastaneye çevrildiğini araştırmalar sonucunda belgelediklerini belirtip, "1915 yılında sadece cephedeki asker değil, maarif ordusunun da yani eğitim ordusunun da bu seferin kazanılmasında önemli bir rol oynadığını söyleyebiliriz" dedi.