© Malkara Haber © 2023

Anneler Günü'nde şehit oğlunun mezarına giden anne: Bütün sevinçlerim, üzüntülerim hep yarım

Düzce’de, Ayfer Kaplanbaba (55), şehit olan oğlu Jandarma Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba’nın (25) Anneler Günü’nde mezarını ziyaret ederek mezar taşını okşadı, Yasin okudu. Kaplanbaba, "İnsan bir tarafı yok gibi yaşar mı? Bir kolum yok gibi. Bütün sevinçlerim, üzüntülerim hep yarım. Furkan şehit olmadan önce Anneler Günü'nde hediyesini alır gelirdi" dedi.

Erzincan’da, askeri aracın kaza yapması sonucu 24 Ekim 2018'de şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Furkan Kaplanbaba'nın annesi Ayfer Kaplanbaba, Düzce Şehitliği’ne giderek oğlunun kabrini ziyaret etti. Şehit oğlu Furkan Kaplanbaba’nın mezar taşında bulunan fotoğrafı ve mezar taşını okşayan anne Ayfer Kaplanbaba, Yasin okuyarak oğluna dualar etti.

‘EN SON HEDİYESİ BİR YEMEK TAKIMIYDI’

Oğlunun şehit olmadan önce her Anneler Günü’nde kendisine hediye aldığını söyleyen Ayfer Kaplanbaba, “Oğlum gelemedi, her özel günde olduğu gibi biz onu ziyarete geldik. Çok zor, Allah kimseyi evladı ile imtihan etmesin. İnsan bir tarafı yok gibi yaşar mı? Bir kolum yok gibi. Bütün sevinçlerim, üzüntülerim hep yarım. Furkan şehit olmadan önce Anneler Günü'nde hediyesini alır gelirdi. Furkan çok başka bir çocuktu. Anneler Günü'nde eve lazım olan şeyler alırdı. Bana da yazma, palto gibi hediyeler alırdı. Hala kullandığım eşyaları var. En son hediyesi ise bir yemek takımıydı” dedi. (DHA)

İlginizi Çekebilir

Trakya'da nisan ayında 309 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nden toplam 350 milyon 410 bin dolarlık ihracat, 288 milyon 133 bin dolarlık ithalat gerçekleştirildiğini açıkladı.

Edirne'de polisin 'dur' ihtarından kaçan şüpheli uyuşturucu ile yakalandı

Edirne'de polisin 'dur' ihtarından kaçan ve takip sonucu yakalanan B.H.'nin üzerinde uyuşturucu, evinin bahçesinde ekili Hint keneviri ele geçirildi.

Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı: CHP'nin Genel Başkanı neredeyse genel merkez orasıdır

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36'ncı Hukuk Dairesi'nin CHP Genel Başkanlığı görevine dönmesine karar verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basın Danışmanı Atakan Sönmez, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı neredeyse genel merkez orasıdır. Ancak tabii ki Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine Sayın Kılıçdaroğlu gidecektir" dedi.

Bakan Çiftçi: Bayramda 334 bin 17 kolluk personeli görev yapacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Bayram tedbirleri kapsamında 334 bin 17 kolluk personeli görevlendirildi. Personelin 66 bin 481'i trafik tedbirleri kapsamında görevlendirilmiştir. Bayram boyunca ülke genelinde 1238 personel gizli yolcu olarak otobüs denetimde bulunacak" dedi. Çiftçi, 1581 mobil radar ile denetim yapılacağını, tuzak radar uygulamasının olmayacağını belirtti.

Muharrem İnce: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum

CHP üyesi Muharrem İnce, CHP kurultay davasında 'mutlak butlan' kararına ilişkin, "Eğer sakin kalmaz, itidalli davranmaz ve kavgaya tutuşursak, emin olun ki sadece tek adam rejimine hizmet etmiş oluruz. Herkesi sakin olmaya davet ediyorum" dedi.

CHP'li Emir: YSK'ya başvurumuzu yaptık

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "Milyonlarla birlikte direnişe devam ediyoruz. YSK'ya başvurumuzu yaptık; çünkü bize bu mazbataları veren YSK'dır" dedi.

TÜM HABERLER