© Malkara Haber © 2023

AK Partili Yel, Referandum Çalışmalarını Sürdürüyor

 AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, referandum çalışmaları kapsamında geldiği Malkara ilçesinde parti teşkilat üyeleriyle esnaf ve iş yerlerini ziyaret ederek 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa referandumu ile bilgi verdi. Esnafa işlerinde başarılar ve bol kazançlar diledi. Halk oylamasında  “EVET” için destek istedi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden milletvekili Yel, Yapılacak olan referandum Türkiye’nin geleceği ve önünün açılması için büyük bir fırsat. 15 Temmuz gerçeğini hep birlikte yaşadık. Ülkemizin kalkınmasını çekemeyen dış güçler ile onların içerdeki yerli işbirlikçilerinin zihniyeti hep ayni. Çok şükür ki başarısız oldular. Cenabı Allah, bizlere ve ülkemize bir daha böyle bir olay ve acılar yaşatmasın, dedi. Elektronik alet malzemeleri, Telefon alım satımı, fatura ödeme noktası, telefon tamiri işi yapan ALTINDAĞ Tekno Market sahibi Recep Altındağ ile diğer çarşı esnafı da yaptıkları konuşmalarda, “ Hükümetimiz ülke genelinde büyük başarılara imza atıyor. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Milletvekilimiz ziyaretimize gelip, hatırımızı sorarak bizleri onurlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz, şeklinde temennilerini dile getirdiler. Önder TABAK | DEVRİM  

İlginizi Çekebilir

Trakya'da nisan ayında 309 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirildi

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nden toplam 350 milyon 410 bin dolarlık ihracat, 288 milyon 133 bin dolarlık ithalat gerçekleştirildiğini açıkladı.

Edirne'de polisin 'dur' ihtarından kaçan şüpheli uyuşturucu ile yakalandı

Edirne'de polisin 'dur' ihtarından kaçan ve takip sonucu yakalanan B.H.'nin üzerinde uyuşturucu, evinin bahçesinde ekili Hint keneviri ele geçirildi.

Kılıçdaroğlu'nun Danışmanı: CHP'nin Genel Başkanı neredeyse genel merkez orasıdır

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 36'ncı Hukuk Dairesi'nin CHP Genel Başkanlığı görevine dönmesine karar verdiği Kemal Kılıçdaroğlu'nun Basın Danışmanı Atakan Sönmez, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin Genel Başkanı neredeyse genel merkez orasıdır. Ancak tabii ki Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezine Sayın Kılıçdaroğlu gidecektir" dedi.

Bakan Çiftçi: Bayramda 334 bin 17 kolluk personeli görev yapacak

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, "Bayram tedbirleri kapsamında 334 bin 17 kolluk personeli görevlendirildi. Personelin 66 bin 481'i trafik tedbirleri kapsamında görevlendirilmiştir. Bayram boyunca ülke genelinde 1238 personel gizli yolcu olarak otobüs denetimde bulunacak" dedi. Çiftçi, 1581 mobil radar ile denetim yapılacağını, tuzak radar uygulamasının olmayacağını belirtti.

Muharrem İnce: Herkesi sakin olmaya davet ediyorum

CHP üyesi Muharrem İnce, CHP kurultay davasında 'mutlak butlan' kararına ilişkin, "Eğer sakin kalmaz, itidalli davranmaz ve kavgaya tutuşursak, emin olun ki sadece tek adam rejimine hizmet etmiş oluruz. Herkesi sakin olmaya davet ediyorum" dedi.

CHP'li Emir: YSK'ya başvurumuzu yaptık

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, "Milyonlarla birlikte direnişe devam ediyoruz. YSK'ya başvurumuzu yaptık; çünkü bize bu mazbataları veren YSK'dır" dedi.

TÜM HABERLER