57. ALAY ATATÜRK ANITI ÖNÜNDEN UĞURLANDI
Gündem57. Alay'ın anısını yaşatmak amacıyla her yıl 18 Mart Çanakkale Zaferi Kutlamaları için Çanakkale'ye yürüyen ve Malkara ilçesinde büyük bir coşkuyla karşılanan 57. Alay Yürüyüş Komitesi 15 Mart Perşembe sabahı Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen program ile uğurlandı.
Atatürk Anıtı önünde yapılan uğurlama programında; Belediye Başkan Vekili Ersan Tepe, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Nuran Başkütük, CHP Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten ile Yönetim Kurulu Üyeleri, TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın, Malkara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri, muhtarlar, vatandaşlar ve 57. Alay yürüyüşçüleri yer aldı.
57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz'ın yaptığı konuşma sonrasında Şehitlik Parkına geçilerek şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız okunmasının ardından şehitlerimiz için dualar okundu.
Okunun duaların ardından 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz ve 57. Alay yürüyüşçüleri, Belediye Başkan Vekili Ersan Tepe, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Başkan Yardımcıları Bahaettin Cömert, Celal Yılmaz'a desteklerinden dolayı madalya ve plaketler takdim ettiler.
Şehitlik Parkında gerçekleştirilen anma programının ardından karakol önü, 14 Kasım Caddesi ve Şehit Temizer Caddesi güzergâhından geçerek, 57. Alay Yürüyüş Komitesi Keşan istikametinden yürüyüşlerine devam ettiler.
İlginizi Çekebilir
GAZDAŞ TRAKYA, 600 BİNE YAKIN MÜŞTERİYİ DOĞAL GAZ KONFORU VE EKONOMİSİYLE BULUŞTURUYOR
Doğal gaz dağıtım sektörünün öncü yatırımcılarından PALMET Şirketler Grubu’nun Tekirdağ’da doğal gaz dağıtım faaliyetlerini yürüten şirketi GAZDAŞ Trakya, bölgedeki doğal gaz altyapısını güçlendirmeye ve daha fazla haneyi doğal gazın konforu, güvenliği ve ekonomisiyle buluşturmaya devam ediyor. Şirket, bugün yaklaşık 600 bin müşteriye doğal gaz arzı sağlıyor.
Silivri'de servis minibüsü devrildi; 2 ölü, 10 yaralı
Silivri'de servis minibüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 10 kişinin yaralandığı bildirildi. Olay yerine ekipler sevk edildi.
Lavanta tarlasında renkli karne töreni
Tekirdağ'da Şehit Halil Tuna Akgöz İlkokulu 1'inci sınıf öğrencilerine karneleri, mor lavanta tarlasında düzenlenen törenle verildi.
Evinde uyuşturucu ele geçirilen şüpheli gözaltına alındı
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde evinde uyuşturucu ele geçirilen M.Ü., gözaltına alındı.
Şarampole devrilen otomobil ters döndü
Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kontrolde çıkan otomobil şarampole devrilip ters döndü. Kazayı otomobilde bulunan 3 kişi hafif sıyrıklarla atlattı.
Tekirdağ'da otomobille hafif ticari araç çarpıştı; 2 yaralı
Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde otomobil ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı kazada 1'i ağır, 2 kişi yaralandı.